Kenyérsütő verseny komment nyereményjáték

Pásztó legszebb kenyere-kenyérsütő verseny augusztus 20-án a Szalay Malomban Pásztón

1. Leírás: 

A Varázsvölgy ( Pásztó Fejlesztési Nonprofit Kft. – székhely: 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35 ; adószám: 27736445-2-12 ; továbbiakban : Szervező) nyereményjátékot hirdet a Varázsvölgy Facebook csatornáján.  

Az aktivitás egy poszt kommenten alapuló nyereményjáték. 

A játék során a nyereményjátékban résztvevők a Varázsvölgy hivatalos Facebook oldalán, a “’Pásztó legszebb kenyere’ kenyérsütő verseny” elnevezésű esemény beszélgetésében közölt nyereményjáték poszthoz kapcsolódóan, a poszt alá kommentelnek a posztban feltett kérdésre válaszolva, ezáltal indulnak a nyereményjátékban. 1 felhasználó 1 posztja számít a nyereményjáték sorsolásán. Egy felhasználótól érkező több válasz NEM növeli a nyerési esélyt. 

A nyereményjátékban a 2. pontban részletezett természetes személyek vehetnek részt, akik a részvételi szabályzatot a játékban való részvétellel egyidejűleg elfogadják.

A jelen nyereményjátékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem kezeli és nem kapcsolódik a Facebookhoz. 

A rendezvényen képek készülnek, melyeket a Varázsvölgynek jogában áll felhasználnia hivatalos online felületein. 

2. Résztvevők: 

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, aki megfelel a játék szabályzatának. 

3. Játék időtartama: 

A játék időtartama: 2023. 08.17. 11:00:00 – 2023.08.20. 12:00:00.  

4. Sorsolás:

A szervező  a nyereményjáték lezárását követően, 2023.08.20-án 12:00:00 óra után megrendezésre kerülő sorsoláson 1, azaz egy nyertest, illetve 1, azaz egy tartalék nyertest sorsol ki. A sorsoláson azok a játékosok vehetnek részt, akik megfelelnek a Részvételi szabályzatban foglaltaknak. 

6. Nyeremény: 

2 db Varázsvölgy limonádé voucher, amely beváltható 2023.09.30-ig. 

A Szervező a sorsolás eredményét a Varázsvölgy a nyereményjáték poszt alatt kommentben közli 2023.08.20-án 12:00:00 után. A nyereményjátékban résztvevők részvételükkel egyidejűleg elfogadják és hozzájárulnak, hogy a sorsolás eredményközlése céljából a nyertes játékos nevét közzétegye. 

A játék nyertesét a Szervezők Facebook kommentben értesítik. 

A nyertes a nyereményt a Varázsvölgy Shopban veheti át 2023.08.22-től nyitvatartási időben.

A nyeremény átvételére 30 naptári nap áll rendelkezésre a nyertesnek. Amennyiben 30 naptári napon belül nem veszi át nyereményét, úgy a tartalék nyertes lép életbe. A tartalék nyertes értesítése és közlése a nyertes kommunikálásának folyamata alapján történik. Amennyiben a tartalék nyertes sem jelentkezik 30 napon belül a nyereményéért, úgy az ajándékcsomag nem kerül kiadásra. 

X
X
Megszakítás