Kaland

KINCSKERESŐ MOBIL APP

rolunk_headline_icon

Legyenek a pásztói történelem részesei! Tapasztalják meg azt a rejtélyes misztikumot, amely körbelengi kisvárosunkat.

A rejtélyes bűbáj mindenkori kulturális központunkba, a Romkertbe (melynek a Varázsvölgy is részét képezi) csoportosul.

Derítsenek fényt az elkendőzött igazságra, s közben ismerkedjenek meg játékosan azokkal a tudnivalókkal, amelyek Pásztót igazán pásztóivá teszik.

Látogassanak el a Szalay Malomba és keressék a QR kódot! 😉  

Korosztályok

6-10 éves korosztálynak szóló játék

Szökevény hangjegyek

Ilyen még nem történt…Pásztó egy igen jeles emberének házából elszöktek a hangyjegyek. És volt ám sok, hiszen Rajeczky Benjaminról van szó, aki zenetörténész és a zenetudományok doktora. A legbátrabbakat kell most segítségül hívnunk, akik felkutatják és visszaszerzik az összes hangjegyet. Ha összefogtok, sikerülni fog!

11-16 évesek kalandjátéka

A Varázsló tanoncai

Zsigmond király nyugalmát megzavarta valami, amitől csak rímelve tud beszélni. A ti feladatatotok az, hogy a király visszatérhessen a megszokott napirendjéhez, de a történetnek még koránt sincs vége. Csavaros feladatokon és sok más kalandon keresztül ismerhetitek meg Pásztó titkait.

18+ kincskereső kalandok

A Varázsvölgy tündére

Egy hihetetlen eseménysor folytán bajba került ezen tüneményes város jövője. A térség jótündére nem tudja tovább tenni a dolgát, mert kiesett a kezéből minden irányítás. Segítenetek kell neki, segítenetek kell a városnak! Hosszú lesz az út és nehéz, de közben minden híres látnivalót megismerhettek és a játék végén kimondott szakértői lesztek ennek a nógrádi ékszerdoboznak.

Látogassanak el a Varázsvölgybe, keressék a QR kódot, töltsék le az alkalmazást és kezdődhet is a titkok feltárása!