KertMozi 09.01. nyereményjáték

Varázsvölgy KertMozi nyereményjáték részvételi szabályzat 2023. augusztus

1. Leírás: 

A Varázsvölgy ( Pásztó Fejlesztési Nonprofit Kft. – székhely: 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35 ; adószám: 27736445-2-12 ; továbbiakban : Szervező) Varázsvölgy KertMozi nyereményjátékot hirdet a Varázsvölgy Facebook csatornáján.  

Az aktivitás egy megosztáson alapuló nyereményjáték. 

A játék során a nyereményjátékban résztvevők a Varázsvölgy hivatalos facebook oldalán közölt Varázsvölgy KertMozi nyereményjáték poszthoz kapcsolódóan, a poszt alá kommentben megjelölik, hogy melyik filmet szeretnék látni a Varázsvölgy KertMozi vetítés alkalmával, majd a poszt megosztásával indulnak a nyereményjátékban.

A KertMozi nyereményjátékban a 3. pontban részletezett természetes személyek vehetnek részt, akik a részvételi szabályzatot a játékban való részvétellel egyidejűleg elfogadják.

A jelen nyereményjátékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem kezeli és nem kapcsolódik a Facebookhoz. 

2. Résztvevők: 

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, aki megfelel a játék szabályzatának. 

3. Játék időtartama: 

A játék időtartama: 2023. 08.10. 19:00:00 – 2023.08.14. 10:00:00.  

4. Sorsolás:

A szervező  a nyereményjáték lezárását követően, 2023.08.14-én 15:00:00 órakor megrendezésre kerülő sorsoláson 1, azaz egy nyertest, illetve 1, azaz egy tartalék nyertest sorsol ki. A sorsoláson azok a játékosok vehetnek részt, akik megfelelnek a Részvételi szabályzatban foglaltaknak. 

6. Nyeremény: 

1 db 10.000 Ft értékű Varázsvölgy ajándékcsomag, mely a következőket tartalmazza:

  • Varázsvölgy vászontáska
  • Varázsvölgy x Wewooden kitűző
  • Veres Jenő kézműves szörp
  • Balatoni kézműves lekvár
  • Varázsvölgy x Csollakleather 100% marhabőr tolltartó
  • Varázsvölgy ceruza
  • Varázsvölgy toll

 

A Szervező a sorsolás eredményét a Varázsvölgy official Facebook oldalán közli 2023.08.14-én 15:00 után. A nyereményjátékban résztvevők részvételükkel egyidejűleg elfogadják és hozzájárulnak, hogy a sorsolás eredményközlése céljából a nyertes játékos nevét a Varázsvölgy official  Facebook oldalán közzétegye. 

A játék nyertesét a Szervezők Facebook kommentben és posztban értesítik. 

A nyertes a nyereményt a Varázsvölgy Shopban veheti át 2023.08.15-től nyitvatartási időben.

A nyeremény átvételére 30 naptári nap áll rendelkezésre a nyertesnek. Amennyiben 30 naptári napon belül nem veszi át nyereményét, úgy a tartalék nyertes lép életbe. A tartalék nyertes értesítése és közlése a nyertes kommunikálásának folyamata alapján történik. Amennyiben a tartalék nyertes sem jelentkezik 30 napon belül a nyereményéért, úgy az ajándékcsomag nem kerül kiadásra. 

X
X
Megszakítás