‘Voksolj Pásztó locsolóversére’ játék

'Voksolj Pásztó locsolóversére' húsvéti nyereményjáték
Húsvéti locsolóvers nyereményjáték részvételi szabályzat:


1. Leírás, játékszabály:

A Varázsvölgy ( Pásztó Fejlesztési Nonprofit Kft. – székhely: 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35 ; adószám: 27736445-2-12 ; továbbiakban: Szervező) ‘Voksolj Pásztó locsolóversére’ húsvéti nyereményjátékot hirdet a Varázsvölgy Facebook, valamint Instagram csatornáján.

A nyereményjáték komment aktivitáson alapul.

A játék során a nyereményjátékban résztvevőknek a Varázsvölgy hivatalos Facebook, valamint Instagram oldalán közölt ‘Voksolj Pásztó locsolóversére’ nyereményjáték poszt alá kommentben szükséges megadniuk a kedvenc, posztban felsorolt locsolóversek egyikének megadott sorszámát. 

A húsvéti nyereményjátékban a 3. pontban részletezett természetes személyek vehetnek részt, akik a részvételi szabályzatot a játékban való részvétellel egyidejűleg elfogadják.

A jelen nyereményjátékot a Facebook és Instagram nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem kezeli és nem kapcsolódik a platformokhoz.

2. Résztvevők:

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, aki megfelel a játék szabályzatának.

3. A játék időtartama: 

A játék időtartama: 2023.03.13. 10:59:59– 2023. 03.21. 10:59:59.

4. Sorsolás:

A szervező a nyereményjáték lezárását követően, 2023.03.22-én 09:59:59 órakor megrendezésre kerülő sorsoláson 2, azaz kettő nyertest, illetve 2, azaz kettő tartalék nyertest sorsol ki. A sorsoláson azok a játékosok vehetnek részt, akik megfelelnek a Részvételi szabályzatban foglaltaknak.

5. A játék menete:

A játékos a meghirdetett Varázsvölgy ‘Voksolj Pásztó locsolóversére’ nyereményjátékon az alábbiak szerint indulhat:

Kommentben közzéteszi kedvenc locsolóversének sorszámát a Varázsvölgy által létrehozott húsvéti ‘Voksolj Pásztó locsolóversére’ Facebook, valamint Instagram posztban. 

Engedélyezett ugyanazon személynek mindkét platformon (Facebook, Instagram) kommentelnie. 

Amennyiben a játékos a lejárt határidő után kommentel (3. pont), részvétele a játékban érvénytelen.

6. Nyeremény:

Facebook:

  • 1 db belépő a Varázsvölgy és a Magyar Sajtkészítők Egyesülete jóvoltából megszervezett  Sajtimádók napja – III. Nógrád és Heves megyei Sajtvásár és Sajtverseny rendezvényre 
  • 1 db Varázsvölgy bögre
  • 1 db Veres Jenő 0,5 l szörp

Instagram: 

  • 1 db belépő a Varázsvölgy és a Magyar Sajtkészítők Egyesülete jóvoltából megszervezett  Sajtimádók napja – III. Nógrád és Heves megyei Sajtvásár és Sajtverseny rendezvényre 
  • 1 db Varázsvölgy bögre
  • 1 db Veres Jenő 0,5 l szörp


A Szervező a sorsolás eredményét a Varázsvölgy Facebook, valamint Instagram oldalán közli 2023.03.22-én.

A nyereményjátékban résztvevők részvételükkel egyidejűleg elfogadják és hozzájárulnak, hogy a sorsolás eredményközlése céljából a nyertes játékos nevét a Varázsvölgy Facebook, illetve Instagram oldalán közzétegye.

A játék nyertesét a Szervezők a Facebook, valamint az Instagram platformokon értesítik.

7. Nyeremény átvétele: 

A nyertes a nyereményét a Varázsvölgy Shopban veheti át 2023.02.23-tól nyitvatartási időben.

A nyeremény átvételére 30 naptári nap áll rendelkezésre a nyertesnek. Amennyiben 30 naptári napon belül nem veszi át nyereményét, úgy a tartalék nyertes lép életbe. A tartalék nyertes értesítése és közlése a nyertes kommunikálásának folyamata alapján történik. Amennyiben a tartalék nyertes sem jelentkezik 30 napon belül a nyereményéért, úgy az ajándékcsomag nem kerül kiadásra.

 

A nyeremény készpénzre nem váltható és másra át nem ruházható.

A nyereményjáték nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991.évi XXXIV. törvény hatálya alá.

A játékban való részvétel önkéntes. A szervező felhívja a figyelmet minden játékos számára szabályzat pontos elolvasására és betartására. A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal olyan felhasználóval szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek vagy a játékszabályban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a játékban.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Szabályzatot megváltoztassa és a változást a www.vvolgy.hu oldalon közzé teszi.

X
X
Megszakítás