Téged is elkapott a kenyérsütési láz? Mindenki az isteni kenyereidről beszél a családban és az ismerősi körben?
Mutasd meg, mit tudsz és nyerd el az idei “Pásztó Legszebb kenyere” címet!
Jelentkezz 2024. augusztus 18. 20 óráig az info@vvolgy.hu e-mail címen, vagy személyesen a Varázsvölgy Shopban a nevezési lap kitöltésével.
Az info@vvolgy.hu e-mail címre beérkező nevezés esetében az alábbi adatokra van szükségünk:
- Név
- Cím
- Telefonszám
- E-mail cím
Ne feledd, ez egy amatőr kenyérverseny, amelyen a hobbi kenyérsütőknek ad lehetőséget megmérettetésre, így szakembereknek nem áll módukban jelentkezni.
A versenyen bármely amatőr természetes személy részt vehet.
A verseny időpontja: 2024. augusztus 20. 9:00-12:00
A verseny helyszíne: Szalay Malom - 3060 Pásztó, Szent Imre tér 12.
A versenybe mindenkinek két termékkel szükséges neveznie, azonos sütésekből. Az egyik kenyér zsűrizésre kerül, a másik helyezés esetén ünnepélyes keretek között kerül felszelésre a Szent István napi szentmisén, amelyen megkóstolhatják a jelenlévők.
A verseny nevezési feltételei:
A versenyen kizárólag amatőr kenyérkészítők indulhatnak.
Zsűrizésre kizárólag kenyérféle kategóriába tartozó termékeket áll módunkban befogadni, ezen belül a termék pontos típusának és ízvilágának nincs megkötése.
A versenyre történő jelentkezés határideje 2024.08.18. 20 óra.
A versenyre történő jelentkezés módja: emailben történő jelentkezés az info@vvolgy.hu email címre, avagy személyes jelentkezés a Varázsvölgy Shopban nyitvatartási időben a fentebb említett adatok megadásával.
A verseny menete:
A kenyerek versenyre történő regisztrációja 2024. augusztus 20-án 9 és 10 óra között zajlik a Szalay Malomban.
A versenykenyerek zsűrizése szakmai zsűrivel zártkörűen történik 10 és 11 óra között.
Az eredményhirdetés 11 órakor kezdődik.
A nyertesekről fotókat készítünk, és az első helyezett 1 évre elnyeri a “Pásztó legszebb kenyere” címet.
Az első három helyezett oklevelet kap, a győztes pedig a Varázsvölgy jóvoltából egy értékes ajándékcsomagot is hazavihet, ami nagyban segíti majd az otthoni kenyérkészítésben.
Jó dagasztást és sok sikert kívánunk!