Nemzetek Ligája kvíz Játékszabályzat

Nemzetek Ligája blog borító (2)

Nemzetek Ligája kvíz részvételi szabályzat:

1. A Varázsvölgy ( Pásztó Fejlesztési Nonprofit Kft. – székhely: 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35 ; adószám: 27736445-2-12 ; továbbiakban : Szervező) nyereményjátékot hirdet a Varázsvölgy Facebook és Instagram csatornáján.  A Nemzetek Ligája kvíz című nyereményjátékban a 3. pontban részletezett természetes személyek vehetnek részt, akik a részvételi szabályzatot a játékban való részvétellel egyidejűleg elfogadják.

2. Játék időtartama: 

A kvíz időtartama: 2022. 09.22 21:00 – 2022. 09.26 15:00 

3. Résztvevők: 

A kvíz játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, aki megfelel a kvíz szabályzatának.

4. Sorsolás:

A szervezők  a nyereményjáték lezárását követően, 2022.09.28-án 15:00 órakor megrendezésre kerülő sorsoláson 1, azaz egy nyertest, illetve 1, azaz egy tartalék nyertest sorsol ki. A sorsoláson azok a játékosoknak vehetnek részt, akik megfelelnek a Részvételi szabályzatban foglaltaknak. 

5. A játék menete: 

A játékosnak a meghirdetett nyereményjátékban feltett kérdésre kell helyes választ adnia a hivatalos Varázsvölgy oldal által közzétett poszt komment szekciójában.

Azon játékosok akik, mindkét kérdésre helyes választ adtak az eredeti poszt alatti komment szekcióban dupla eséllyel indulnak a nyereményjátékban.

Amennyiben a játékos nem az eredeti, hanem egy felhasználó által megosztott poszt alá írja válaszát, az nem tekinthető érvényes részvételnek.

Amennyiben a játékos a lejárt határidő után kommentel ( 2.pont) részvétele a játékban érvénytelen.

6. Nyeremény:  1 db ajándékcsomag, melyet a Szervezők a Varázsvölgy Shop termékeiből állítanak össze.

Az ajándékcsomag tartalma:

– 1 db Csollakleather x Varázsvölgy kulcstartó
– 1 db Varázsvölgy repohár
– 1 db Varázsvölgy vászontáska
– 1 palack Wostok szilva kardamom üdítőital
– 1 palack Wostok áfonya zsálya üdítőital
– 1 db Anett Mosolykuckója ásványgyöngyös gyermekkarkötő nemesacél focilabda medállal
 

A Szervező a sorsolás eredményét a Varázsvölgy Facebook oldalán közli 2022.09.28-án. A nyereményjátékban részt vevők a részvételükkel egyidejűleg elfogadják és hozzájárulnak, hogy a sorsolás eredmény közlése céljából a nyertes játékos nevét a Varázsvölgy FB és Insta oldalán közzé tegye. 

A játék nyertesét a Szervezők messenger üzenetben értesítik.

A nyertes a nyereményét  a Varázsvölgy Shopban veheti át 2022.09.29-től 14:00-19:00 között.

A nyeremény átvételére 30 nap áll rendelkezésre a nyertesnek. Amennyiben 30 napon belül nem veszi át nyereményét, úgy a tartalék nyertes lép életbe. A tatralék nyertes értesítése és közlése a nyertes kommunikálásának folyamata alapján történik. Amennyiben a tartalék nyertes sem jelentkezik 30 napon belül a nyereményéért, úgy az ajándékcsomag nem kerül kiadásra. 

7. A nyeremény készpénzre nem váltható és másra át nem ruházható.

8. A kvíz nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991.évi XXXIV. törvény hatálya alá.

9. A játékban való részvétel önkéntes. A Szervező felhívja a figyelmet minden játékos számára a Szabályzat pontos elolvasására és betartására. A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen felhasználóval vagy bármely más olyan személlyel szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek vagy a Játékszabályban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a Játékban.

10. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Szabályzatot megváltoztassa és a változást a www.vvolgy.hu oldalon közzé teszi.

A Varázsvölgy csapata 

X
X
Megszakítás