Be my Love! Valentin napi játék

Be my Love Valentin napi nyereményjáték a Varázsvölgyben

Be my Love! nyereményjáték részvételi szabályzat:

1. Leírás: 

A Varázsvölgy ( Pásztó Fejlesztési Nonprofit Kft. – székhely: 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35 ; adószám: 27736445-2-12 ; továbbiakban : Szervező) ‘Be my LOVE’ nyereményjátékot hirdet a Varázsvölgy Facebook csatornáján.  

Az aktivitás egy megosztáson alapuló nyereményjáték. 

A játék során a nyereményjátékban résztvevők a Varázsvölgy hivatalos facebook oldalán közölt Be my LOVE nyerményjáték poszthoz kapcsolódóan, a poszt alá kommentben kell megjelölni, hogy kivel töltenének el egy romantikus nyári estét Varázsvölgy kertmozi vetítései alkalmával. 

A Valentin napi nyereményjátékban a 3. pontban részletezett természetes személyek vehetnek részt, akik a részvételi szabályzatot a játékban való részvétellel egyidejűleg elfogadják.

A jelen nyereményjátékot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem kezeli és nem kapcsolódik a Facebookhoz. 

2. Résztvevők: 

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, aki megfelel a játék szabályzatának. 

 

3. Játék időtartama: 

A játék időtartama: 2023. 02.07 17:59:59 – 2023. 02.14 07:59:59.  

4. Sorsolás:

A szervező  a nyereményjáték lezárását követően, 2023.02.14-én 09:59:59 órakor megrendezésre kerülő sorsoláson 3, azaz három nyertest, illetve 3, azaz három tartalék nyertest sorsol ki. A sorsoláson azok a játékosok vehetnek részt, akik megfelelnek a Részvételi szabályzatban foglaltaknak. 

5. A játék menete: 

A játékos a meghirdetett Varázsvölgy ‘Be my LOVE’ nyereményjátékon az alábbiak szerint indulhat: 

  • megosztja a Varázsvölgy által létrehozott Valentin napi – Be my LOVE posztot
  • megjelöli kommentben, kivel szeretne eltölteni egy romantikus délutánt a Varázsvölgy jóvoltából

Amennyiben a játékos nem az eredeti, hanem egy felhasználó által megosztott posztot osztja meg, vagy az alá írja válaszát, az nem tekinthető érvényes részvételnek.

Amennyiben a játékos a lejárt határidő után kommentel (3. pont), részvétele a játékban érvénytelen.

 

6. Nyeremény: 

  • 3 db páros belépő a Szalay Malomba tárlatvezetéssel, látványőrléssel és 2 db, a Varázsvölgy Shop-ban kiválasztott üdítővel vagy forró itallal.
  • 3 db Varázsvölgy mozis randi csomag, amely magában foglal 2 db a Varázsvölgy szabadtéri mozi vetítésein igénybe vehető randi csomagot (1 l popcornt, 2 db Varázsvölgy borospoharat, 1 palack Bata-Loyal Kísérlet M bor és 2 palack Mátrai víz  ásványvíz), illetve fáklyákkal és piknik kellékekkel berendezett ülőhelyet. 

A Szervező a sorsolás eredményét a Varázsvölgy official Facebook oldalán közli 2023.02.14-én 10:59:59. A nyereményjátékban résztvevők részvételükkel egyidejűleg elfogadják és hozzájárulnak, hogy a sorsolás eredményközlése céljából a nyertes játékos nevét a Varázsvölgy official  Facebook oldalán közzétegye. 

A játék nyertesét a Szervezők Facebook kommentben értesítik. 

A nyertes a nyereményét  a Varázsvölgy Shopban veheti át 2023.02.15-től nyitvatartási időben.

A nyeremény átvételére 30 naptári nap áll rendelkezésre a nyertesnek. Amennyiben 30 naptári napon belül nem veszi át nyereményét, úgy a tartalék nyertes lép életbe. A tartalék nyertes értesítése és közlése a nyertes kommunikálásának folyamata alapján történik. Amennyiben a tartalék nyertes sem jelentkezik 30 napon belül a nyereményéért, úgy az ajándékcsomag nem kerül kiadásra. 

7.

A nyeremény készpénzre nem váltható és másra át nem ruházható.

8.

A nyereményjáték nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991.évi XXXIV. törvény hatálya alá.

9.

A játékban való részvétel önkéntes. A szervező felhívja a figyelmet minden játékos számára szabályzat pontos elolvasására és betartására. A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal olyan felhasználóval szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek vagy a játékszabályban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a játékban.

10.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Szabályzatot megváltoztassa és a változást a www.vvolgy.hu oldalon közzé teszi.

X
X
Megszakítás