Karácsonyi Mézeskalácsverseny

Mézeskalács verseny a Varázsvölgyben!

Jelentkezz és hangolódj a Varázsvölggyel az év legszebb időszakában!

Építsük fel együtt Pásztó városát mézeskalácsból!
Készítsd el otthonod melegében mézeskalács házikódat, és hozd el nekünk, mi pedig berendezzük Pásztó első mézeskalácsvárosát!

A legkülönlegesebb mézeskalácsok értékes nyereményben részesülnek!

A saját házikód, vagy a posta, zeneiskola, a Romkert épületei: rajtad áll, melyik pásztói jellegzetességet választod, a lényeg az alkotás öröme!

Az elkészült házikókkal berendezett várost megtekinthetitek december 18-án és 23-án a Szalay Malomban, ‘Karácsony a Völgyben’ rendezvényeinken!

Részvételi feltételek
A Varázsvölgy ( Pásztó Fejlesztési Nonprofit Kft. – székhely: 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35 ; adószám: 27736445-2-12 ; továbbiakban : Szervező) mézeskalácsház versenyt hirdet ‘Karácsony a Völgyben’ elnevezésű rendezvényei alkalmával. A versenyen a 3. pontban részletezett természetes személyek vehetnek részt, akik a részvételi szabályzatot a játékban való részvétellel egyidejűleg elfogadják.

2. A verseny időtartama:
Nevezési határidő: 2022.12.16. 18:00
Eredményhirdetés: A Varázsvölgy Facebook oldalán 2022.12.27-én 15:00-kor.

3. Résztvevők:
A versenyben részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, aki megfelel a verseny szabályzatának. A mézeskalács verseny egy amatőr verseny, melyre bármely, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy nevezhet.

4. Játék leírása:
A versenyre nevezési díj nincs.
A versenyben a résztvevők mézeskalácsból otthon előre elkészített, kidíszített házzal, vagy egyéb építménnyel jelentkezhetnek. Az építménynek mézeskalácsot kötelező tartalmaznia, azonban egyéb díszítő elemek és anyagok használata megengedett.

A nevezők a Varázsvölgy FB oldalán (https://www.facebook.com/vvolgy), az info@vvolgy.hu e-mail címen, illetve személyesen a Varázsvölgy Shopban adhatják le jelentkezésüket egy jelentkezési lap kitöltésével, melyet online jelentkezés esetén üzenetben mellékletként továbbítunk.

A nevezők mézeskalácsházukat a kitöltött jelentkezési lappal a Varázsvölgy Shopban adhatják le 2022. december 16. 18:00-ig.

A 3 legkülönlegesebb mézeskalács építmény zsűri által kerül kiválasztásra. A 3 nyertes alkotó ajándékban részesül.

A nevezett mézeskalács építmények kiállításra kerülnek a Szalay Malomban, melyeket 2022.december 18-án és 23-án 14:00-tól 20:00-ig megtekinthetnek az érdeklődők.

5. Nyeremények:
A nyeremények egy, a Pásztó Fejlesztési Nonprofit Kft. Varázsvölgy Shop által felajánlott ajándékcsomagokból állnak, amelyek kizárólagosan Varázsvölgy Shopban forgalmazott termékeket tartalmaznak.

Az ajándékcsomagok tartalma: 

  • 1 db Varázsvölgy bögre
  • 1 db Vidék Szíve tökmagos csokoládényalóka
  • 1 db Balatoni lekvár – Karácsonyi lekvár 
  • 1 db Csollakleather Varázsvölgy kulcstartó
  • 1 palack Dubicz Mátrai Chardonnay 0.25 l

A nyeremény készpénzre nem váltható és másra át nem ruházható.

6. Eredményhirdetés
A Szervezők által összeállított zsűri előre meghatározott szempontok alapján értékeli a versenyben részt vevő munkákat.
December 27-én 15:00 órakor kerül kihirdetésre a mézeskalács verseny 3 nyertese a Varázsvölgy hivatalos Facebook oldalán.

A játékban való részvétel önkéntes. A Szervező felhívja a figyelmet minden játékos számára a Szabályzat pontos elolvasására és betartására. A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen felhasználóval vagy bármely más olyan személlyel szemben, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek vagy a Játékszabályban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a Játékban.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Szabályzatot megváltoztassa és a változást a www.vvolgy.hu oldalon közzé teszi.

X
X
Megszakítás