Készítsd el Pásztó legszebb kenyerét!

Kenyérverseny blog cover

 

Süsd meg szeretettel és NYERJ! 

Készítsd el Pásztó legszebb kenyerét!

 

Nevezési és részvételi feltételek:

Jelentkezni 2022. augusztus 19-én 15:00 óráig lehet az info@vvolgy.hu e-mail címre, vagy személyesen a Varázsvölgy shopban kitöltött nevezési lapon.

Az info@vvolgy.hu e-mail címre beérkező nevezés esetében az alábbi adatokra van szükség: név, cím, telefonszám, e-mail cím, Pásztói liszt vásárlást igazoló blokk scannelt vagy fénymásolt változata.

Ne feledjétek, ez egy amatőr verseny!

A versenyt magánszemélyeknek tartjuk! A versenyen bármely természetes személy részt vehet.

A versenyt 2022. augusztus 20-án, szombaton tartjuk a Varázsvölgy területén található Szalay Malomban!

A versenybe mindenkinek 2 termékkel kell neveznie, azonos sütésekből. (A kenyerek részt vesznek az augusztus 20-i ünnepi szentmisén. Az egyik kenyeret felvágja a zsűri és megkóstolja az értékeléshez, a másikat pedig, ha a nyertesek között vagy a kezedbe adjuk az eredményhirdetésnél és lefotózzuk, majd felszeletelve felszolgáljuk a vendégek között.)

Fontos: A versenybe adott kenyereket megkóstoltatjuk a jelenlévő közönséggel és a zsűrivel!

A verseny nevezési feltétele: Vásárolj min. 1 kg-pt a Pásztó Malom lisztjei közül a Varázsvölgyben vagy a Júlia Malomban. FONTOS, hogy a jelentkezési laphoz tűzd hozzá a vásárlást igazoló blokkot!

A versenybe a kenyerek regisztrációja 2022. augusztus 20-án 07:30 és 09:00 óra között lesz a Szalay malomban.  A versenykenyerek zsűrizése zártkörű. 9:00 és 10:00 között, A Szalay Malomban értékel a szakmai zsűri. Eredményhirdetés szintén a Szalay Malomban lesz 10:00 órától.

A nyertesekről fotókat készítünk, és az első helyezett 1 évre elnyeri a “Pásztó legszebb kenyere” címet.

Az első három helyezett oklevelet kap, a győztes pedig a Varázsvölgy jóvoltából egy értékes ajándékcsomagot is hazavihet, ami nagyban segíti majd az otthoni kenyérkészítésben.

Jó dagasztást kívánunk!

X
X
Megszakítás