Varázsvölgy

DSCF7572

Varázsvölgy, értékekkel teli bölcső a hegyek között 

Pásztó város fejlesztési csapata izgalmas projekten tevékenykedett az utóbbi években.2022. 04. 30-án megnyitja kapuit a Szent Imre téren található kulturális- és turisztikai komplexum, a Varázsvölgy!

Az ígéretes közösségi tér elhozza azt a megnyerő légkört, ahol minden látogató megtalálhatja saját chill pontját, legyen az közösségi élmény, egy nyugodt zug szemlélődésre, moziélmény, vagy a város titkainak kalandos feltárása.

Olyan komplex élménycsomagot tartogatunk a látogatók számára, amiben fellelhető egy kis művészet, ismeretterjesztés, hagyomány, és sok-sok móka, mindez egy korszerű, mindenki által élvezhető köntösben.

Jogos lehet a kérdés: miért pont Varázsvölgy?

A Varázsvölgy elnevezés nem mástól, mint a kiemelkedő filmrendezőtől , városunkat olyannyira kedvelő Gaál Istvántól származik. Teljes szívvel egyetértünk az elnevezéssel: hisz micsoda városunk, Pásztó, ha nem egy igazi csodazug a szép Palócföldön.

Kerekedjenek fel a családdal, vagy barátokkal, próbálják ki kényelmes babzsákfoteleinket, térképezzék fel a nyugati Mátra látképének minden vonulatát zöld teraszunkról, vagy ismerjék meg a molnár mesterség csínját-bínját korhűen restaurált középkori vízimalmunkban.

Aktív, rekreációs pihenési lehetőségeink közé tartoznak szervezett túracsomagjaink Nógrád megye-szerte, valamint egy kis történelmet, képzelőerőt és sétát összekapcsoló kalandjáték applikációink, amelyek internet hozzáférés nélkül is elérhetőek.

Tematikus fesztiváljainkat kifejezetten a gasztronómia, zene, és művészetek kedvelőinek ajánljuk.

Egy biztos: a Varázsvölgyben képtelenség unatkozni!

A nálunk eltöltött hosszú nap után, térjenek be a Varázsvölgy területén nyíló shop-ba, ahol helyi finomságok, kézműves termékek közül válogathatnak.

A legnagyobb örömmel, és kedvességgel várjuk látogatóinkat, találkozzunk a Völgyben!

X
X
Megszakítás